Image
Mazda

DE SERVICE DIE JE VAN MAZDA MAG VERWACHTEN

Scroll to content

Als Mazda dealer bewaken wij jouw rijplezier op alle niveaus. Niet alleen door de liefde voor vakmanschap en vakkennis van onze technici, maar ook door gebruik van originele Mazda onderdelen en speciaal voor Mazda ontwikkelde software, materialen en gereedschappen. En niet te vergeten onze service. We slaan onze bevindingen tijdens onderhoudsbeurten nauwkeurig op, je kunt ze altijd inzien via de MyMazda app.

Ook met Mazda Euro Service en onze wisselende seizoens-acties blijf je zorgeloos genieten van je Mazda. Nu en in de toekomst.

Image
dakdragers

Alle Mazda dakdragers nu met 25% voordeel

Trek je er in het nieuwe jaar op uit met je Mazda? Dan hebben we speciaal voor jou een geweldige aanbieding op dakdragers! Deze zijn perfect voor dat avontuurlijke, actieve tripje. Want of het nou fietsen zijn, een kano of “gewoon” een goedgevulde dakkoffer, je neemt het allemaal heel eenvoudig mee met een dakdrager. Profiteer van maar liefst 25% voordeel op ons hele assortiment dakdragers!

Image
179970

All-weather beschermingsset 25% voordeel

Vieze schoenen geen probleem, dankzij onze all-weather beschermingsset. Dit pakket bestaat uit een water- en vuilafstotende rubberen mattenset en een rubberen kofferbakmat. Nu tijdelijk met 25% voordeel!

Image
179589

ONBEZORGD DE WINTER DOOR

Wij adviseren je graag over de juiste band voor jouw auto en hebben ook diverse scherp geprijsde winterband-velg combinaties beschikbaar en all-seasonbanden met 25% voordeel. Daarmee ben je klaar voor alle weersomstandigheden. Plan snel een afspraak bij ons in.

Image
5050_werkplaatsafspraak

MAAK EEN AFSPRAAK

Is je Mazda binnenkort toe aan een onderhoudsbeurt? Of wil je gebruik maken van ons aanbod en een afspraak plannen? Dat doe je snel en gemakkelijk via onze werkplaatsplanner.

DISCLAIMER

Aanbod geldig tot en met 31 maart 2023 of zolang de voorraad strekt. Een bandenlabel geeft informatie over de kwaliteitseisen en helpt je in de keuze van de juiste banden voor je Mazda. Bekijk meer informatie over bandenlabels.