Image
afbeelding mazda

Garantie & Verzekering

Image
foto pand

Mazda garantie

De uitgebreide Mazda-fabrieksgarantie is drie jaar geldig tot een maximum van 100.000 km. De garantie is gekoppeld aan de auto en is overdraagbaar aan de volgende eigenaar. In uw garantieboekje vindt u alle details over onze fabrieksgarantie en de voorwaarden.

Met Mazda Plus Garantie geniet u ook na de eerste drie jaar rijden van zekerheid en houdt u dat onbezorgde gevoel van de fabrieksgarantie langer vast. Tegen zeer gunstige voorwaarden kunt u tot twee jaar langer van extra zekerheid genieten en voorkomt u vervelende verrassingen nadat de fabrieksgarantie is afgelopen*. 

Wij helpen u graag verder met uw vragen. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen of onze showroom bezoeken.

Image
foto pand

Mazda autoverzekering

Natuurlijk heeft u liever niet dat een reparatie aan uw auto nodig is. Als het toch nodig is, dan biedt de Mazda Autoverzekering nèt dat stapje extra. In geval van schade kunt u terecht bij ons en originele Mazda accessoires zijn gratis meeverzekerd. Bovendien vindt de reparatie plaats met originele Mazda onderdelen. 

Met een ruime keuze aan soorten dekkingen, is er altijd een dekking die het beste bij u past. Zo weet u direct waar u aan toe bent in geval van schade en heeft u geen verrassingen achteraf.

Bij Tramper Goes B.V. staan we voor:
Betrouwbaar Zeeuws
Kwaliteit voor faire prijzen
Persoonlijke service met hecht team

Informatie over garantie en autoverzekering?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Aanhef
Image
Foto Ruud

Ruud Koole

Directie/werkplaats