Over ons

Ruud Koole en Rinze Back geven leiding aan Tramper Goes. Zij zijn trots op hun loyale team medewerkers, van wie velen een bekende verschijning zijn voor de klanten. Deze enthousiaste groep mensen bestaat uit een verkoopadviseur, magazijnchef, twee receptionisten en zeven monteurs. Zij worden via cursussen continu op de hoogte gehouden over de (technische) ontwikkelingen binnen onze merken. Door deze goede en vakkundige medewerkers aan ons te binden, bouwen we jarenlange, vaak persoonlijke, relaties op met onze klanten. Dit zijn zowel particuliere als zakelijke rijders.

Kom eens binnen kijken

Neem een kijkje in onze showroom en werkplaats.

Image
MX-30

Geschiedenis

Mazda is een Japans automerk, dat bekend staat om de uitstekende rijeigenschappen, hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid. Diverse Mazda modellen scoren als de meest waardevaste auto’s. Kenmerkend voor het merk zijn de krachtige viercilinder motoren met SkyActiv- techniek. Hiermee onderscheidt Mazda zich van andere merken, die vaak kiezen voor kleinere motoren.

Mazda wordt in 1920 opgericht. De merknaam is afgeleid van Ahura Mazda, een West-Aziatische god van wijsheid en licht en de naar de oprichter van het bedrijf, Jujiro Matsuda. Aanvankelijk produceert het bedrijf onder andere werktuigmachines. Pas in 1931 wordt begonnen met de bouw van een lichte bestelwagen. Ook komt er een ontwerp voor een kleine sedan, maar door de Tweede Wereldoorlog wordt de ontwikkeling vertraagd. De eerste personenauto komt in 1960. Mazda modellen zijn sinds 1967 in Nederland te koop.

Tramper Goes wordt in 2006 Mazda service dealer. Twee jaar later wordt Tramper Goes hoofddealer. 

Ons team

Maak kennis met onze collega's.

Team Tramper Goes B.V.

Ruud Koole

Directie/werkplaats
Bij Tramper Goes B.V. staan we voor:
Betrouwbaar Zeeuws
Kwaliteit voor faire prijzen
Persoonlijke service met hecht team

Hoe kunnen we je verder helpen?

Meer weten? Neem contact met ons op.

Image
Foto Ruud

Ruud Koole

Directie/werkplaats