Over ons

Tramper Goes B.V. staat in den weide van  Goes bekend om z'n persoonlijke en kundige service en dat voor een faire prijs.
Persoonlijk doordat wij, en daar zijn we erg trots op, geen personeelsverloop hebben en daardoor dus alle klanten kennen. U heeft dus altijd dezelfde aanspreekpunten.
Kundig omdat wij onze werknemers continu laten trainen om op het hoogste autotechnicus/advies niveau actief te blijven. Mede-eigenaar Ruud Koole is zelfs een aantal keer uitgeroepen tot beste monteur van Nederland en zelfs Europa!

Kom eens binnen kijken

Neem een kijkje in onze showroom en werkplaats.

Image
over ons geschiedenis

Geschiedenis

De historie gaat terug tot ca. 1920. Toen werd de firma Toyo Cork Kogyo opgericht in Hiroshima (Japan). Het bedrijf produceerde kurk, machines, lampen, booruitrustingen en, gedurende een korte tijd, maakten ze ook motorfietsen. De verandering kwam in 1931 toen het bedrijf werd omgedoopt naar Mazda, naar de god van het licht, die ook Mazda heette, maar ook naar de oprichter van het bedrijf, Jujiro Matsuda. Ze begonnen met de bouw van een lichte bestelwagen. Ook kwam er een ontwerp en prototype van een kleine sedan maar door de Tweede Wereldoorlog werd de ontwikkeling daarvan gestaakt. Na de oorlog bleek de fabriek bijna geen schade te hebben geleden na het bombardement op Hiroshima en de productie werd weer opgepakt. In de jaren 50 bouwde men ook vrachtwagens. De eerste personenauto kwam in 1960. Dit model, de R-360 Coupé, was een kleine tweezitter met een 356 cc motortje met luchtkoeling dat 16 pk leverde en een topsnelheid had van 90 km/h. Tot zover een stukje historie.

Mazda in Nederland
In Nederland kreeg het automerk nationale bekendheid door de onorthodoxe autoreclames die het bedrijf begin de jaren '90 op de televisie uitzond. Zo had ze een reclame met zes springende dwergen die de cilinders van de Mazdamotor uitbeeldden. Dat groepje van 6 kleine mensen moest de nieuwe kleinste V6 motor ooit gebouwd voorstellen. Die motor was slechts 1,8 liter. (een reclame die na enige tijd van het scherm gehaald werd wegens vermeende discriminatie van kleine mensen).

Anno 2020 is Mazda is nu één van de de snelst groeiende autofabrikanten van Europa. Niet zo gek want:

* Mazda scoort altijd hoog in vergelijkende test waar ze aan meedoen.
* Mazda heeft een design wat aanslaat, ook gezien de vele design awards die in de wacht gesleept zijn.
* Mazda scoort altijd hoog in de betrouwbaarheidsstatistieken.
* Mazda heeft met de SkyActiv techniek een techniek ontwikkeld die niet één merk bezit. Een lichte carrosserie, grote zuinige motoren ( ook in de praktijk), hoog aanhangwagengewicht.

Ons team

Maak kennis met onze collega's.

Team Tramper Goes B.V.

Image
foto Ruud

Ruud Koole

Directeur/eigenaar en tevens chef werkplaats
Bij Tramper Goes B.V. staan we voor:
Betrouwbaar Zeeuws
Kwaliteit voor faire prijzen
Persoonlijke service met hecht team

Hoe kunnen we je verder helpen?

Meer weten? Neem contact met ons op.